Tömkörning 2013-09-21

Åkte själv med Nils till Hogsta ridanläggning för lite tömkörning. Vår duktiga tränare Emma Karlsson hjälper oss med det. Han sköter sig exemplariskt och jag tror att han tycker det är roligt att komma till nya ställen.
Får lite mutor när man har varit duktig!
Det gäller att hålla koll på omgivningarna.
 

Equiterapeuten

Nils har träffat sin duktiga Equiterapeut Lina Ullberg igen! Det går framåt för varje gång, han blir mjukare och får hjälp att få ordning på kroppen. Sen tror jag att han börjar förstå att hon hjälper honom..... kanske inte riktigt övertygad ännu!
 

Nisse

heej
 
Nu var det ett tag sen vi skrev. Vi måste bli lite bättre, för det är så kul att gå tillbaka i arkiven och kolla utveckligen. 
 
Nisse har verkligen gått från klarhet till klarhet på senaste. Man märker varje gång att han är starkare och kan nya saker. 
 
Igår red Mamma lektion och han fatta rätt galopp varje gång, vilket är stor då han haft svårt att fatta vänster galopp då det är hans svaga sida.
 
Det kan ta lite lång tid att gå med Nisse för han måste bara lukta på alla bajshögar som finns. <3
 
 
 Det över skrev jag för en vecka sedan men det ville inte publiceras så nu kommer en fortsättning. 
 
Nisse är verkligen en dröm att rida, jag rider honom mest ute för att stärka honom och för att få upp kondisen så rider Mamma fin liret om man kan säga så. Klart jag är super noga när jag rider ute också, han ska gå i en låg form och inte upp och spänna sig. Han ska söka sig neråt och ta ut steget. 
 
Han har en maffig trav och galoppen är det som att sitta på en sago häst, den är stor och maffig. 
Min lilla dröm ponny. Imorgon ska jag ut och mysa med honom, ska råd fråga med Mamma vad hon ville att jag ska göra med honom. 
 
Nisse älskar gräshagen! 
Nisse tyckte mina skor smakade gott när jag satt i hagen och solade. 
 
Nisse hade en blomma i hoven häromdagen. 
 
Älskar den här bilden så himla mysig. 
 
Måste ju berätta hur duktig Nisse är, på det senaste har jag gjort ordning Nisse i boxen och när jag satt på sadeln så lämnar Nisse maten och går och ställer sig vid boxdörren och sen tränsar han sig själv. Han är sjukt taggad på att få komma ut. Vi har boots på honom fram och de går ju inte att sätta på i boxen för han står på halm så jag ber honom ta några steg fram så han står på golvet och så stannar han, jag borstar rent och sätter på bootsen och han står snällt och väntar och vet precis vad han ska göra och när jag ber honom går han fram. 
När vi är ute sen och jag spänt klart sadelgjorden ber jag han ta upp och fram frambenen ett i taget för att huden under sadelgjorden ska vara så rak som möjligt så gör han det av sig själv för han vet vad han ska göra. 
Fina underbara Nisse

 
Efter ett pass på ängen. 
 
 
 
 
 
 

Adonis

f.2008 Friendship - Bernstein

RSS 2.0