Hoppstjärnan

Hej
 
Idag ska jag ut till Nisse igen, reser till Aten imorgon så jag måste passa på innan jag åker. 
Vi ska mysa länge idag och så ska vi trimma, han är så sjukt pigg just nu, eller man märker att han har mer energi. Han studsar, bockar och har sig men han är fin. 
 
Jag var ute i lördags och red också. Stora ögonen på Nisse när han kom in i ridhuset för där stod det 3 hinder på 120 cm uppställda. Med massa skoj under hindrena, speciellt läskiga var regnbågarna som stod under ett av hinderna. Han bajsade säkert 5-6 gånger i ridhuset. Men det är bra träning för det var 3 andra hästar som red samtidigt och så Anna som hoppade. 
Även Nisse fick "hoppa" i slutet, vi gick över en bom i skritt och mellan koner. Och han var super duktig. 
 
Önskar jag kunde rida ute i det fina vädret, men Nisse har inga snösulor ännu så vill inte riskera något. 
 
Puss
 
 
 
 

Nisse tajm

Godmorgon,
 
Idag åker jag ut till Mr. Nils, sista dagen på mitt lov så kan ju inte avsluta det bättre. :)
Jag åker ut med min moster som tar hand om en häst som heter Fred i stallet så det blir mys. 
 
Jag tänkte jobba vidare med honom i ridhuset, hade varit nice att rida utomhus men det kommer vara så mörkt när vi åker ut och ridbanorna är nog vatten fyllda. 
 
Nu ska jag äta frukost och göra mig beredd på att åka till min moster. 
 
Nisse, Mamma & Moster i April 2013
 

Jobb,plugg & stall.

Hej
 
Jag sitter på jobbet som vanligt, antingen pluggar jag eller så jobbar jag. En tjej från stallet undrade om jag gett upp stallet. Men nej det har jag inte haha har bara så sjukt mycket annat och då är det tur att vi är två, Mamma och jag. 
 
Men jag var ute i fredags och pysslade med Nisse. Jag stod och borstade länge och väl. Han måste ju se snygg ut vår lilla häst. Tyvärr är inte svansen den snyggaste för det är så lerigt ute så jag längtar tills det torkar upp så jag kan tvätta den och glansspraya ner den. (Glansspray <3) och att den sen håller sig fin. 
 
Efter borstningen och myset så promenerade vi upp till ridhuset. Och WOW vad underbar Nisse var. Avslappnad och med från början. (Kan ha varit för att jag fokuserade på oss och inte på de andra som red) och galoppen i höger varv va helt magisk. Avslappnad, mjuk, fram för skänkeln och jag kunde länga/korta hur jag ville. 

Jobbade honom varierat i 40 min ungefär både han och jag var svettiga efteråt. Hoppade av och gick en promenad med min Gudmor Mona och hennes häst Pinnen. 
 
Åh just nu har Mona två hästar Carmen och Pinnen och de är halvsyskon och helt underbara. En av sakerna jag gillar bäst med dem är deras öron för de är fantastiskt charmiga. (Ja jag är lite knäpp) 
 
Efter ridpasset. 

Nisse hade dreglat ner sig. 
 

Haha Nisse åkte på en photoshop. 
 
 
 

Adonis

f.2008 Friendship - Bernstein

RSS 2.0